گزارش تصویری دوره مقدماتی آموزشی سلامت در مسیر ظهور با رویکرد پرورش راهبران سلامت
💢جلسه هفتم با حضور استاد خواجه برگزار شد.
🔹استاد رسالت شان را گسترش نان سنتی و کامل (خاص) هر اقلیم در ایران دانستند.
ایشان فرمودند بهترین نان، نانی است که با آرد کامل گندم و تخمیر مناسب، طولانی سازی زمان پخت و… مطرح کردند و مبنای قضاوت برای نانوایی های هر محله را موارد زیر اعلام کردند:
۱-زمان پخت مناسب
۲-زمان استراحت مناسب
۳-عدم استفاده از مواد شیمیایی
۴-عطر و بوی مناسب
۵-برش پذیری راحت
۶-لقمه پذیری راحت
۷-رنگ و روی مناسب
و…
✅جلسه آینده با حضور استاد مسعودی نیا با موضوع زندگی سبز برگزار خواهد شد ان شاالله.











بدون دیدگاه